Dette er vel den beste form for webshop som finnes – bestill og betal hva du har hjerte til. Asle sitter å fikle med dette år ut og år inn uten å få en nickel.

Klikk for å lese mer om hvordan du bestiller og kjøper NTC produkter.

20110313-105808.jpg

NTC logo – overfør 25,- via PayPal til asle@multi2net.com – send meg en mail på norsktrophyclub[A]gmail.com så sender jeg i posten! Dette er det opprinnelige merket, og logoen til klubben, fra nå av kan man kun kjøpe gul eller rød, den hvite må man delta på NTC-treff eller treffe på en NTC-mann ute felten for å fortjene.

good-bad-ugly-ntc

GOOD/BAD/UGLY – NTC overfør 50,- via PayPal til asle@multi2net.com – send meg en mail på norsktrophyclub[A]gmail.com så sender jeg i posten! Dette merket var noe som dukket opp fra selveste internett, og som vi kopierte at once. Opprinnelig laget slik at du kan bytte ut NTC logoen med en oransj – da blir den ekstra kool.


 

NTC-tee

NTC T-skjorte i alle farger og fasonger! Klikk på bildet over for å surfe over til Spreadshirt som er en ekte webshop – der kan du kjøpe NTC t-skjorter i god kvalitet. Gleder meg til å se den som kommer med gul t-skjorte :-)


 

Via Instagram har jeg fått kontakt med Tim som lager t-skjorter med Toyota Landcruiser motiv og han ville gjerne lage et motiv med 7x karosseri, disse ble überkoole og er vel å regne som ekstremt sjeldne her til lands – DU kan bestille her:

@sackwear @cruisershirts

@sackwear @cruisershirts

2 thoughts on “NTC Stickerz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s