Ved hjelp av sporingslogger fra Thomas Tostrup, Kai Wickstrøm og en sjuk tur sammen med Ronny Solberg har sistnevnte og jeg fått laget et nytt og oppdatert kartverk for 4×4 Wolfroad – klikk på linken så får du en fin PDF med alle nye løyper og nummer. Det er spesielt mye nytt øst i feltet som er verdt å ta turen innom neste gang vi treffes på Rena.

wolfroad_illustrasjon

PS – vi fant en liten feil rundt svømmeknappen – den er nå rettet opp i versjon 2.1

Siden det forrige kartet ble laget har mange av løypene endret karakter ganske så voldsomt, vi har gitt løypene stjerner fra 1-6 hvor 6 er vanskeligst, fra 4-6 og oppover må du ha vinsj og modifsert bil. Utropstegnene betyr myr, ikke sånn litt bløtt område, men skikkelig vinsje-myr som tar tid. Legg også merke til at to løyper er blitt enveiskjørt.

NTC Wolfroad Official Trails 2014
som PDF
NTC Wolfroad Official Trails 2014
som JPG
(…for det ville Carl ha)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s