Offroaders Hedmarks Jubileum

Just two nights ago... Feels like an another world. #camping #winter #lavo #rena #wolfroad #offroad #4x4

Offroaders Hedmarks vintertreff på Wolfroad 4×4, Rena som ble arrangert helgen i månedskifte januar/februar må ha vært noe av det beste man kunne oppleve på vinterføre. Det var perfekte forhold både for liten og stor bil, noen steder var det kjørt vei (av en trivelig gjeng fra Løten natta før) og noen steder var det rett og slett løssnø til magan’

Håvard og undertegnede tok turen ‘nerrafra’ og kom frem etter det var blitt mørkt, vi måtte slippe luft for å komme inn der vi skulle sette camp. Vi huset også Sondre som vel er på sin andre offroad-tur. Middag og en liten lettøl i storlavoen.
Lørdag kl 10 var det førermøte, før vi dro til sandtaket som lå der urørt med 50cm snø – stas for unga. Med ca 40 biler i kjørefeltet blir det lite kø så vi hang oss på noen, noen hang på oss, det var mange vi ikke rakk å hilse på eller fikk se in-action – det er vel egentlig et godt tegn. Det vil si det var lite kø. Det ble rapportert om snø over panseret på flere biler. Det var utrolig godt grep siden det var et par minusgrader og puddersnøen var lett.

70cm snow ;-) happy #wolfroad

Utpå kvelden endte vi i godt lag med den samme trivelige gjengen fra Løten, før vi dro i storlavoen og dro på med historier :-)

Ting man husker fra treffet: en blå cruiser med stoor motor, en sort Gwagen med drøyt trøkk på dieselpumpa, i år var det laget en ny ovn til lavoen som var ekstremt varm, Sondre sa Børre fortalte spøkelseshistorier, Håvard sablet en rødvin, Sondre hadde med seg 10 sekker ved som vi greide å bli kvitt :-) Løtenbatalajonen sikret bålet for snøras med potetkanon.

Samisk ordtak: lykken i livet måles i antall leirbål.

Offroaders Hedmark stor som arrangør!
–takk til Erik og Agnar og resten av klubben som stod på.

Last trip for tonight #wolfroad #toyota #bfmud #bj73
Lykke å kunne kjøre rundt i et stort postkort fra juletider :-)