SOA Outback 2012

Här är 2012 års datum för SOA Outback

SOA Outback Vår 13-14-15 April
Rindiz Outback 17-18-19 Maj
SOA Outback Sommar 29-30-1 Juni/Juli
SOA Outback Kräftkör sent Aug
SOA Outback Höst 1 14-15-16 Sep
SOA Outback höst 2 13-14 okt

Anmälan tas emot på via mail på soaoutback@gmail.com

SOA Outback

Kilde: www.soaoutback.se

SOA Outback bygger vidare på ett redan lyckat koncept genom att ta det bästa av äventyrsoffroaden och därtill lägga ännu fler godsaker. På några av Outbackhelgerna kommer vi bland annat att kunna erbjuda boende i stuga, bastubad, kräftfiske, paintball och cateringmat.

Offroadkörningen utvecklar vi genom att ha en två mil lång och sammanhängande slinga i fantastisk natur på ett område som är ca 1000 hektar stort beläget på Småländska höglandet.

Längs med slingan kommer det att finnas olika loopar och omvägar med förhöjd svårighetsgrad att välja mellan. Det kommer att bjudas på hala klipphällar, leriga diken, winchutmaningar av hög klass, långa vattenpassager, körning i åar med mera. Vi tror att alla kommer hitta de utmaningar eller njutningar de söker!

Guiderna från SOA Crew kommer hela tiden finnas tillhands för att ge goda råd eller bara komma med glada tillrop.

SOA Crew är en arbetsgrupp bestående av “friluftslivsoffroaders” som ägnar sig åt motorburet friluftsliv när det är som roligast. Vår målsättning är att utveckla offroaden i Sverige med nytänkande, nya idéer och glad gemenskap. Vi är alla erfarna och seriösa offroaders som sätter naturen i första hand.

För bokning gå in på respektive träff och boka. I anmälan ingår en t-shirt och en avslutningslunch samt två klistermärken. Önskas fler t-shirts, luncher eller klistermärken meddelas detta i anmälan. I samband med bokning tas en anmälningsavgift ut på 500:-. Anmälningsavgiften utgör en del av den totala träffkostnaden och resterande betalas kontant vid ankomst. Träffkostnaden hittar du under informationen för varje träff. Observera att för att få t-shirt behöver vi ha din beställning tre veckor innan träffen äger rum.

Planerar du att ta med barn på S.O.A Outback? Kontakta i så fall träffledare Peter Andersson  innan du anmäler dig. (Gäller ej S.O.A Outback Safari)

Träffledare Peter Andersson Tel: 076 189 19 95

Här är 2012 års datum för SOA Outback.

13-14-15 April

S.O.A Outback X-men Edition

S.O.A Outback  X-men Overland

18-19-20 Maj

S.O.A Rindizträffen Blåningsmåla

29-30-1 Juni/Juli

S.O.A Outback Sommar

S.O.A Outback Overland

18-19 Augusti

S.O.A Outback Kräftköret

14-15-16 September

S.O.A Outback Höst

S.O.A Outback Overland

13-14 Oktober

S.O.A Outback Tough

Anmälan tas emot på via mail på soaoutback@gmail.com

Kart fra Oslo til SOA Outback