SOA X-MEN Edition

Det ser ut som vi er en liten gjeng om skal nedover på X-Men for å være med å lage de fremtidige løypene som skal prege SOA Outback.

Av de jeg vet skal nedover er Håvard Stranden, Thomas & Haakon og The Fat Ninja.

Vi rapporterer :-)

RAPPORT – etter mengder med post og spørsmål om ikke rapporten kommer snart :.)

Vi dro nedover slik vi gjorde den gangen da vi deltok på Ultimate Trail – torsdag etter jobb. Jeg var innom å hentet Pål Henning og sønnen Mikael som var med på tur.

GPS’en mente vi skulle bruke 5 timer noe som er omlag en time kortere enn til Blekinge (vi kjørte veien som gikk gjennom Trollhettan) ned til Rödjenäs Gård. Vi vurderte etter oppakking i Fredrikstad og shopping på Nordby om vi skulle overnatte på veien ned, men vi dundret ned og ankom 00:30. Der hadde Håvard og Espen gjort seg kjent og sjekket inn i «smia». et par folkøl og så i køya. Dagen etter var det egentlig ikke noe opplegg – vi hadde dratt en dag for tidlig… men det var digg å sose rundt samtidig som det viste seg at våre svenske venner var på vei da de hadde hørt at vi allerede hadde ankommet.

IMG_1619

IMG_1621

Vi fikk oss en tur etterhvert som planlagt skulle ta to/tre timer, men som viste seg å ta sju timer :-)

IMG_1622

GOPR0144

Da vi kom tilbake etter sju timer hadde det ankommet en del folk!

IMG_1628

Dagen etter da alt skulle settes i gang ble vi delt i tre grupper. Vi ble satt i gruppe som skulle lage tre bruer over bekker som ikke skulle bli til gjørmehull. Det var stas å endelig få bruk motorsag, fil, bensin, olje og alskens man trenger for å legge ned svære tømmer.

Her er førstemann over!
IMG_1636

Siden Håvard fant seg et elg-kranie måtte ninjaen prydes med sverdet som ble sjenket av co-pilot :-=)

Rock'n Skulls and Heavy Duty

The Fat Ninja - with it's sword.

Eksterne linker:
GPS koordinater
Rödnjenäs Gård
The Fat Ninja bilder
Dieseldragons bilder
Dracans bilder