NOE:06

Klikk på bilde for fler bilder

Klikk for fler bilder

Av 90 biler som kom på NOE:06 ble 30 biler med på Trophyet.
På startstreken stod 5 lag med ca 5 biler pr. lag. Jeepklubben, Valdresgutta, Trønderbataljonen og Offroaders Hedmark. Vi tok tiden på første ut og fjerde inn over streken (4 biler måtte gjennomføre). Lagene startet med 10 minutters mellomrom, men det viste seg fort i løype 4 at dette var altfor lite.
Løypen bestod av 14 – 10 – 4 – 1 – 13 – 8 – 3 – 15 – 9 på standard Wolfroadkart, og etter forholdene var det passe tørt. Vi regnet med at dette skulle ta 3-4 timer og at vi skulle få litt jobb med å finne vinneren. Vi bestemte i siste liten at vi skulle ta tiden på raskeste og tregeste lag og finne midten – det laget som kom nærmest utregnet midt-tid vant.

Jeepklubben gir seg i køen mens de venter i 4’ern og først etter 4 timer kommer Trønderbataljonen over sluttstreken, men de har kjørt rundt myra i løype 4, og blir derfor diskvalifisert. Etter 6 timer kom første og eneste lag som har fullført alle løypene og da hører vi at Valdresgutta fortsatt holder på i 4’ern. Morten og Børre venter i sandtaket til halv ni – da reiser vi til basecamp for premiesortering.

Vinnerene ble behørlig omtalt i 4×4 Guiden (Autofil) på 6 siders reportasje og i en notis i Autofil i første magasin etter treffet.

NORWEGIAN:OFFROAD:EXPERIENCE:2006
Wolfroad 4×4 / Rena
lørdag 9. september 2006

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s